Nyhed

Torsdagens Sikre franske anbefaling…

Der er ikke mange kampe denne torsdag der er værd at smide sit guld efter, men vi fandt dog et opgør i den franske liga National, hvor hjemmeholdet helt klart har mest at spille for og tro på.

Chambly – Cholet = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chambly ligger lunt til den ene af de 2 direkte oprykningpladser fra den 3. beste række i Frankrig. Med 7 runder tilbage og et forspring på 9 point, bur de det ikke kunne gå galt.

Det er så flankeret med en stor hjemmebanestyrke, hvor Chambly i denne sæson endnu ikke ha tabt foran egne fans. Det er blevet til 10 sejre og 4 gange remis, så det er ikke hvem som helst der får point her.

Formen er rigtig god i denne periode, så troen på at oprykningen ikke gennemføres er svær. En sejr i dette opgør vil kun forstærke muligheden yderligere og med tanke på deres hjemmebanestyrke er det svært at tro at ikke alle 3 point kommer i hus.

*

Cholet er heller ikke helt udenfor rækkevidde af en oprykning, men det bliver via den den kval-kamps-plads som nr. 3 får. Her er der flere der slås om den mulighed. Med 7 runder tilbage ser vi 5 kandidater til den mulighed.

Cholet ligger nr 5 med 42 point. Laval ligger nr. 3 med 46 point, så der er tæt ræs om den sidste plads. Cholet er faktisk ikke så ringe på udebane, men det betyder heller ikke at de er helt oppe og ringe.

Men kun 4 nederlag er faktisk okay. I dag er det så en af de hjemmehold, som de har det lidt svært med. I deres 2 seneste møder hjemme og ude har Cholet kun fået 1 point. Den mulighed naturligvis til stede igen i dag, da formen er godkendt i denne periode.

Men vi har ikke meget tiltro til succes i Chambly, da hjemmeholdet også er i rigtig god form og hjemme og forsvare deres fæstning af en hjemmebane.

Chambly – Cholet = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top