Sikre

Torsdagens Sikre fra Premier League…

Ikke meget er som normalt og det gælder også fodbolden. Selvfølgelig kan man ikke forudsige alle resultater, men det ser ud til at Corvid-19 har mere indflydelse end som så. For der er kommet mange helt uventede og overraskende resultater. Men her føler vi os på hjemmebane.

Sheffield Utd. – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sheffield Utd. ligger sidst i Premier League og har kun opnået 1 point efter de første 12 runder af sæsonen. Scoren på 5-21 taler sit eget sprog og fortæller om en klub der slet ikke har niveau til den bedste engelske række. Selv om det er hjemme de har hentet deres ene point, så er de heller ikke meget bevendte på eget græs.

6 kampe er der afviklet hjemme og Sheffield Utd har kun scoret 2 mål i de kampe. Så siger det sig selv, at de ikke rigtigt har noget at gøre på dette niveau. Det ene point de fik hjemme var mod det andet bundhold Fulham og de har heller ikke meget at byde ind med. Vi tror på ingen måde på dagens hjemmehold.

*

Manchester Utd. er ved at få gang i maskinen og er efter en ujævn start ved at finde melodien. Efter sejr i dette opgør, vil de bevæge sig op på en umiddelbar 5. plads og kun være 2 point efter topholdene Liverpool og Tottenham. Det ser bestemt ud til at Solskjaer er ved at komme ind under huden på spillerne.

5 af de seneste 6 kampe i Premier League er vundet og en enkelt er endt remis. Det var kampen mod City der endte 0.-0 i sidste runde. Så Manchester Utd. er bestemt oppe i gear og vil helt klart ikke falde igennem mod et så ringe hold som Sheffield Utd. Det bliver en sejr på mere end 1 mål.

Sheffield Utd. – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top