Freynhofer

Torsdagens “Sikre” fra Experterne…

Torsdagens “Sikre” anbefaling på BN er hentet i den næstbedste spanske liga, hvor tingene virker til at være lettere at ramme og derfor er La Liga 2 endnu engang kommet i redaktionens søgelys med en kamp fra denne liga.

Valladolid – Alcorcon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den absolut Bedste Bonus på markedet…

Valladolid er et typisk spansk hjemmehold, hvor de opnår langt de fleste point hjemme på Estadio José Zorrilla og på udebane næsten er pinlige. Hjemme er det blevet til 9 point i 4 kampe og en score på 9-4.

De 6 gange Alcorcon har gæstet Estadio José Zorrilla, er det aldrig lykkedes at hive en sejr hjem, men 2 gange har de dog hentet en remis. Vi skal dog hele 4 sæsoner tilbage for, at finde den seneste kamp mellem disse to mandskaber der endte remis her.

*

Alcorcon er også et typisk hjemmehold, men ikke af helt sammen styrke som Valladolid. Ude har de det stramt, men har alligevel opnået 4 point, men det var i starten. Siden er de faldet helt sammen med 2 klare nederlag.

Scoren på 1-7 indikerer også, at det ikke er et mandskab der vælter frem på udebane, men står langt tilbage og håber på kontra. Vi vurderer, at det vil være langt fra nok mod et stærkt hjemmehold fra Valladolid.

Valladolid – Alcorcon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den absolut Bedste Bonus på markedet…

To Top