Nyhed

Torsdagens “Sikre” fra Euro League Play Offs…

Så ramte vi torsdagen med de mange Europa League Play Offs kampe og de kan faktisk godt være en smule anstregende at spille på, selvom vi har haft godt fat i dem de seneste uger – i denne kamp ser vi ingen overraskelser.

Dudelange – Legia = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dit indskud 3X tilbage at spille for…

Dudelange fra Luxembourg vandt det første opgør på udebane med 2-1 og spiller nu i hjemlandet, men på en anden bane end deres egne, da den ikke lever op til reglerne for denne type kampe.

Men der hører også en historie til deres sejr. For Legia blev reduceret til 10. mand i slutningen af 1. halvleg, hvor stillingen var 1-1. I 2. halvleg får Dudelange så også tildelt et straffespark, som de udnytter.

Så selv om de er 11 mod 10 i det hele 2. halvleg, var det stadig Legia der havde spillet og chancerne. Så vi er slet ikke i tvivl om, at Dudelange får en hård dag på kontoret og taber kampen.

*

Legia skal sørge for at holde alle 11. mand på banen i hele opgøret, men er helt klart et noget bedre hold end hjemmeholdet. Vi er ret overbeviste om, at både indsats og indstilling vil være langt bedre i dette opgør for Legia.

Legia er faktisk ret hæderlige på udebane. Vi skal helt tilbage til marts måned for at finde et udebanenederlag og det indbefatter og EL Play Offs kampene. Så en sejr er forventeligt til Legia. Om det så er nok i den sidste ende må tiden vise.

Dudelange – Legia = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top