Sikre

Torsdagens Sikre fra EM på Hollandsk jord…

Selv om dette opgør på papiret ikke ser særligt spændende eller attraktivt ud, så glæder vi os faktisk på redaktionen. Efter en forhåbentligt god dansk kamp og en forhåbentlig sejr, vil vi slutte dagens af med dette opgør. Vi kunne faktisk godt forestille os et seværdigt opgør, med masser af nerve. De 2 forskellige spillestile passer godt til hinanden og til at de kunne blive meget underholdende.

Holland – Østrig = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Holland sad solidt på kampen i deres første kamp mod Ukraine, men begyndte at slappe af lidt for tidligt, da de var foran 2-0 – som Elkjær sagde i tidernes morgen, så er 2-0 den farligste føring…!
Holland styrede første halvleg, men lykkedes ikke med at score. Det var kun få forsøg man så fra Ukraine og det blev holdt tilbage af en stærk og velfungerende defensiv. I starten af 2. halvleg kom de hurtigt foran med 2-0 og red på den bølge i en kort periode.

Så var det ligesom om de bare skulle køre opgøret hjem og så ned og i bad. Den manglende fokus og ukoncentration udnyttede Ukraine til at score 2 gange indenfor 4 minutter og så var stillingen pludselig 2-2. Hollænderne vågnede dog op igen og satte sig tungt på opgøret i det sidste kvarter og endte da også med at score det afgørende mål, 5 minutter før tid. Vi tror at hollænderne lærte en lektie og at man skal spille koncentreret i alle 90 minutter – ellers kan det gå galt. Den lærdom, samt deres styrke tager de med til dette opgør og Holland er helt klart et bedre mandskab end dagens modstandere fra Østrig.

*

Østrig havde en noget lettere modstander, da de mødte Nordmakedonien. Det er både et “ungt” landshold og har da heller ikke deltaget i en slutrunde før. De virkede da også en smule benovet i starten af opgøret, men fik hurtigt smidt premierenerverne. Men de mangler rigtigt meget på dette plan, selv om de kæmpede en brav kamp for at se godt ud. Men Østrig fik alt den plads de havde brug for og vandt med 3-1. I dag vil Østrig opdage, at niveauet af modstand er fra et langt højere niveau.

Østrig har da heller ikke særlig gode erfaringer med dagens modstander fra Holland. Vi skal helt tilbage til 1984 for at finde den seneste sejr og alle efterfølgende kampe er blevet vundet af Holland. Så en sejr eller bare point i dette opgør mod Holland, vil være af historisk betydning. Men vi har godt nok vores tvivl på redaktionen omkring dette. Vi mener at der er mere end 1 niveau mellem disse 2 landshold og det er ikke østrig der er på det højeste af disse 2 landshold. Vi ser en rimelig sikker sejr til de “Orange” fra Holland.

Holland – Østrig = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top