Sikre

Torsdagens “Sikre” fra EL Play Offs…

Det er torsdag og tid for Europa League Play Offs og alle dagens anbefalinger er da også hentet i denne næst mest prestigefyldte turnering i Europa, hvor det er de næstbedste hold der spiller om ære og penge.

Olympiakos – Luzern = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus at leje med…

Olympiakos er et af de græske storhold, som af en eller anden grund har penge nok til at holde et stærkt mandskab kørende. Det er jo ikke fordi det flyder med Euro i Grækenland.

Man er endnu ikke startet op i den hjemlige turnering og har spillet en del trænings kampe før dette vigtige opgør for klubben. Det kan selvfølgelig have en indflydelse at der ikke har været rigtige kampe endnu, men holdet er så stærkt at vi er overbeviste om at de vinder på hjemmebanen.

*

Luzern har fået sat et rigtigt godt mandskab sammen i fjor og ser ud til at fortsætte udviklingen i denne sæson. Men i dag er det ikke et hold fra den hjemlige liga, men et teknisk stærkt hold med et fanatisk publikum bag sig.

I Super League i Schweiz har Luzern kun opnået en enkelt sejr, efter 3 kampe og der er nogle defensive udfordringer, som har vist sig at være lidt svære at fjerne.

Trods sikker sejr i seneste runde, så endte kampe 4-2 og her kunne man stadig se, at defensiven ikke er balanceret ordentligt i forhold til midtbanen. Vi tror ikke på at der er rette op på dette til denne kamp, selv om man sikkert vil stå meget defensivt.

Olympiakos – Luzern = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus at leje med…

To Top