Nyhed

Torsdagens “Sikre” fra den franske turnering…

Selv om der er flere landskampe fra EM Kvalen i dag, lægger vi alligevel ud med et opgør fra den franske liga National, hvor vi har hentet dagens første og “Sikre” anbefaling.

Boulogne – Pau = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Boulogne kan med en forsat formfremgang stadig godt nå at være med om oprykning til den franske Ligue 2, men der er heller ikke plads til så mange fejltagelser mere i denne sæson.

På den enes ide har sæsonen været godkendt, men hvis man vil op i niveau, skal man som minimum holde den nuværende form. Hjemme er der kun sat 3 kampe til, så her skal der point på tavlen.

De 5 gange Pau har været på besøg hos Boulogne, har de aldrig prøvet at vinde. Der er nogle remis’er, men i dag tror vi ikke at den ender med en pointdeling, der til er formforskellen og motivationen for stor.

*

Pau vandt godt nok i sidste runde over Quevilly Rouen, men de virker også til at have slået op i banen allerede. Det var deres første point i de seneste kampe, hvilket var tiltrængt.

For med kun 5 point ned til holdet lige under stregen, var det begyndt at se lidt anstrengt ud. I dag tror vi så til gengæld ikke at der kommer point og så må Pau se, om holdet under stregen Marignane, får point i deres kamp.

Boulogne – Pau = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top