Nyhed

Torsdagens “Sikre” fra den belgiske pokalturnering…

Så blev det torsdag og det er stadig bidende koldt udenfor og når man så ser på dagens udbud fra diverse Bookmakere, så er der ikke meget at få varmen ved. Vi har dog fundet 3 anbefalinger frem.

Gent – Oostende = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Gent er nået til Semifinaler i den Belgiske Cup og hvem vil ikke gerne spille finale – det er det de fleste spillere kæmper for. Semifinalen skal afvikles over 2 kampe, så det gælder om at få et godt udgangspunkt før returopgøret.

Når Gent spiller hjemme på Ghelamco Arena er de da også vandt til at rundbarbere deres gæster. Kun 3 nederlag har de fået i denne sæson og det var i en skidt periode på 14 dage september og start oktober – men det er et overstået kapitel.

I deres seneste 5 kampe hjemme har de scoret 10 mål og kun lukket 1 mål, så de giver ikke ved dørene. Vi ser et sikkert 1-tal og vi tror endda på en sejr på flere mål.

*

Oostende spiller også som hjemmeholdet i den bedste belgiske række Jupiler League, men klarer sig knap så godt. De ligger hele 13 point efter dagens hjemmehold – men dog et stykke fra evt. endrykning.

Men nu er det pokalen og her skal de sikre sig et rimeligt resultat. Men de er meget op og ned i deres udekampe, men det er sjældent de vider. Det er kun lykkedes 2 gange i sæsonen.

Det er pokal og Oostende vil spille en hel del defensivt. Mn det være være vand på Gent’s mølle, der vil køre hen over dem, hjemme på Ghelamco Arena.

Gent – Oostende = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top