Nyhed

Torsdagens “Sikre” Europa League valg…

Det er den sidste Europa League runde i 2018 og det er nu hvor de 2 pladser i hver gruppe endeligt skal afgøres. Nogle er allerede på plads, men i flere af grupperne er der stadig spænding til det sidste. Denne kamp er fra den tætteste gruppe -så alle hold er motiveret i dag.

Benfica – Malmö FF = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut bedste bonus som ny kunde…

Besiktas har ikke haft den bedste sæson – men den har heller ikke været helt til hundene. I den hjemlige liga halter man en smule bagefter, men der er ikke længere op end man sagtens kan nå at ende med et evt mesterskab.

I Europa League er man lidt mere presset, da man ikke kan nøjes med en remis i dette opgør og være helt sikre på at gå videre. Gruppen er tæt og Besiktas har 7 point og gæsterne 6. Men norske Sarpsborg har 5 og en score på minus 1, som også Besiktas.

Så vinder Sarpsborg skal Besiktas vinde for at være helt sikre og Sarpsborg skal møde et Gent hold, der forlængst har sat tingene på plads og er gået videre. Men heldigvis er Besiktas ret så stærke hjemme og det får svenskan at føle i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Malmö FF endte kun som nr. 3 efter sæsonens mesterskab sidste år. Deres sæson sluttede den 11. november og siden har Malmö FF kun spillet en kamp af betydning og det var på udebane mod Genk den 26. november.

Så det er et hold der har gået og holdt formen vedlige med trænings kampe og intensiv træning i hverdagene – men det er bare ikke helt det samme som når man er turneringsaktiv.

De har da også kun fået 1 point på udebane i Europa League og med tanke på deres form og udebane evner, tror vi simpelthen ikke på dem mod et tyrkisk hold – i en tyrkisk heksekeddel – vil overleve de rædsler de stilles overfor.

Benfica – Malmö FF = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut bedste bonus som ny kunde…

To Top