Nyhed

Torsdagens “Sikre” Europa League valg…

Så blev det torsdag og det betyder kampe i den næstbedste klubturnering i Europa, nemlig Europa League. Vi har hetet alle dagens anbefalinger fra denne turnering.

Napoli – Salzburg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller onlline…

Napoli har ikke haft helt den samme sæson som i fjor, hvor de var tæt på at løbe med mesterskabet. Men de ender næsten med garanti som nr. 2 igen, i den italienske Serie A.

Her er det Europa League og set fra redaktionens side, er Napoli det bedste af disse 2 mandskaber. Hjemme på Stadio San Paolo, hvor kampen skal spilles, har de kun tabt til Juventus i den seneste runde, ellers har de stort set vundet alle de øvrige kampe her.

Selv Napoli vil få kamp til stregen over de 2 kampe, så er vi ikke i tvivl om, at de hjemme på Stadio San Paolo, vil hente alle 3 point. Om sejrens størrelse så er nok på den lange bane, vil vise sig.

*

Salzburg er en klasse bedre end alle de øvrige hold i den østriske Bundesliga og har stort set sat sig på mesterskabet. De kunne dog godt have ønsket sig en lidt mindre god modstander end dagens, men man skal jo kunne vinde over alle hold.

De slog Leipzig, Celtic og Rosenborg alle på udebane, men tabte til Brügge i den første Play Offs kamp i det nye år. Så de kan godt spille på udebane, men dagens modstandere er lige en and for stærke, efter redaktionen opfattelse.

Napoli – Salzburg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller onlline…

To Top