Sikre

Torsdagens “Sikre” Europa League spil…

Det er stadig international uge og det betyder på en torsdag, at der er kampe fra den næstmest prestigefyldte klubturnering i Europa, nemlig Europa League, hvor vi har en enkelt dansk deltager repræsenteret.

Nice – Waregem = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får et Frit Spil for kr. 100,- at lege med…

Nice har ikke haft helt den samme sæson som i fjor, hvor de var med helt fremme i den franske Ligue 1 til det sidste, men måtte nøjes med en sekundær placering.

Men den var god nok til at spille med om Champions League kval mod Napoli, som bekendt vandt samlet over Nice. Her gør de det fornuftigt, men er dog tvunget til at vinde i dag, hvis de skal sikre sig videre avancement.

Dagens gæster ligger kun 2 point efter på 3. pladsen i gruppen og derfor vil en sejr kunne afgøre tingene, med kun en kamp tilbage efterfølgende. Laio har for længst snuppet 1. pladsen i gruppen med maksimumpoint.

*

Waregem har kun fået point mod Vitesse i gruppen, med hhv. en sejr hjemme og en remis på udebane. De øvrige 2 kampe mod Lazio og Nice, blev begge tabt sikkert. Faktisk tabte de til Nice på egen græstæppe med hele 1-5.

Så at skulle forestille sig at de kommer til den sydfranske by og henter point, virker langt fra sandsynligt. Det skyldes blandt andet at de er faldet i form og selv i den hjemlige liga er de på retur, hvor de ellers var med helt fremme tidligere.

De taber sikkert her med mere end et mål, men vi har dog kun selv spillet på den rene sejr da vi ved, at disse internationale turneringskampe, godt kan indeholde flere overraskende momenter – blandt andet på mandskabs siden, hvis holdet har sikret sig – eller modsat hvis de ikke kan nå noget.

Nice – Waregem = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får et Frit Spil for kr. 100,- at lege med…

To Top