Nyhed

Torsdagens Sikre Europa League opgør…

Det er torsdag og vi har valgt at fokusere på Europa League i alle dagens anbefalinger. Vi starter med den lidt mere solide fodbold facon, som begge de 2 mandskaber spiller efter, der er udvalgt i dette opgør.

Frankfurt – Basel = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Europa League Bonus…

Frankfurt er meget traditionelle i deres tilgang og gør det på den “tyske” måde. Og er indgår en masse disciplin og fysik – men derfor er det ikke maskinfodbold. Dertil har tysk fodbold forlængst udviklet sig i en bedre retning.

Frankfurt er et godt hold også selv om de tabte lidt rigeligt i weekendens runde. Men det skyldes sikkert udelukkende, at fokus var på denne kamp og ikke Bundesliga opgøret. Vi er ret overbeviste om, at Frankfurt er klart det bedste mandskab i Tyskland – af disse 2 mandskaber.

*

Basel har ikke samme styrke som tidligere og ligger da heller ikke helt i toppen af den schweiziske liga. De ligger faktisk tættere på en EL plads end et mesterskab. Det har da også kostet point at deltage internationalt og indtil nu har satsningen været den rigtige.

Men idag står de overfor den stærkeste modstander indtil videre og her mener vi, at endestationen er nået for Basel. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at de rejser hjem med et nederlag efter dette opgør.

Frankfurt – Basel = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Europa League Bonus…

To Top