Sikre

Torsdagens Sikre Europa League møde…

Så blev det torsdag og det betyder at der er en hel del kampe at tage fra i Europa League. Vi er godt klar over på redaktionen, at der sikkert vil komme en del remis’er i dag, da ikke alle hold behøver at vinde. 

AS Roma – Braga = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

AS Roma vandt det første opgør med 2-0 og behøver derfor ikke at vinde. Men selv om det er et italiensk mandskab, går man ikke på banen bare for at hente en remis eller håbe på, at man kun evt. taber med 0-1. For point er lig med økonomi og det betyder at en sejr giver nogle millioner i kassen.

AS Roma er godt kørende, men selvfølgelig er de også ved at være slidte, med alle de turneringer de har og deltager i. Det kunne ses i den hjemlige liga, hvor Roma kun hentede en remis. Det var godt nok på udebane – men det var mod et mandskab som de egentlig burde have slået i redaktionens optik. De er hjemme og de er et bedre mandskab end gæsterne. Vi tror på sejr.

*

Braga er et OK mandskab i den hjemlige turnering, hvor de er godt med. Men på internationalt plan, mangler de lige et niveau for, at være med blandt de bedste i Europa League. De vil selvfølgelig gå efter en sejr og har intet at tabe. Men det betyder også, at de er nød til at blotte sig.

I den hjemlige liga er de kun de mindre hold de slår på udebane, men taber til de mere kompetente mandskaber i Primeira Liga. Vi mener på redaktionen, at de ikke har niveau til at vinde dette opgør og at Roma vil straffe dem, så snart de blotter sig.

AS Roma – Braga = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top