Sikre

Torsdagens Sikre Europa League kamp på BN…

  1. Det er torsdag og så er der kampe i Europa League. vi har da også fundet et par stykker frem, som vi har en mening om i dag. Som sædvanlig er det dagens Sikre vi lægger ud med – som spilles i det hårdt Corvid- ramte land Frankrig.

Nice – H. Beer Sheva = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Nice fik ørene i maskinen i første runde, hvor de var et smut i Tyskland. Leverkusen var værter i kampen og var ikke just særlig gæstfrie. For tyskerne vandt med hele 6-2. Danske Dolberg blev udskiftet 20  minutter før tid og havde været helt anonym.

Hjemme på Allianz Riviera i den sydfranske by, er Nice et helt andet mandskab – og de har da også noget at bevise efter den første kamp i Tyskland. Alle hold kan have en off-day, men den vil blive vasket væk i dag, mod et jævnt israelsk mandskab der har en del mangler på dette niveau.

*

H. Beer Sheva har haft en lidt større udfordring, da deres turnering blev lukket ned igen efter 2 runder og først starter op den 2. november. Så det er svært at holde en høj kampform for israelerne. Men alligevel slog de Plzen ud i kvalen og i den første runde slog de Slavia Prag. Begge kampe har det været på hjemmebane.

På udebane giver vi dem slet ikke nær så meget kredit i forhold til deres evner og muligheder. Det er det bedste hold i Israel, men der er stadig langt op til dagens hjemmeholds niveau og den turnering de er vant til at begå sig i. De skal nok gøre en god figur, men de taber helt sikkert i Frankrig.

Nice – H. Beer Sheva = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top