Nyhed

Torsdagens “Sikre” Europa League kamp…

Det er torsdag og den står som regel i Europa Leagues tegn. Faktisk en svær turnering at forudsige, da der også skal tages de enkeltes landes niveauer med i betragtning, ud over de normale parametre.

Salzburg – Club Brügge = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Salzburg overraskede, både sig selv o redaktionen negativt i det første møde. De kom ellers planmæssigt foran, men blev for defensive i 2. halvleg og det straffede belgierne med 2 mål.

Men de kan så til gengæld nøjes med en 1-0 sejr og gå videre på reglen om udebanemål. Salzburg er i vores øjne det bedste af disse 2 mandskaber og hjemme i bjerglandet østrig, skal de nok vise deres styrke.

Vi er ret overbeviste om, at de vil trykke belgierne i bund fra start og de vil score mindst 1-2 mål. Så en 2-0 sejr ligger os meget på sinde. Men sejr blive det til under alle omstændigheder.

*

Club Brügge gjorde god figur og viste fin moral i det første opgør. Men det var da også hjemme de skulle sikre sig et godt udgangspunkt. Men de viste alligevel deres svagheder frem.

Og det er defensivt, som det også er i den hjemlige liga. Kun 3 ud af de seneste 10 kampe, har de formået at holde buret rent. I dag står de overfor et hold der kender den direkte vej til kassen og det kommer de at betale for.

Salzburg – Club Brügge = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top