Nyhed

Torsdagens Sikre Europa League anbefaling på BN…

En af de noget mere spændene kampe og for dens sags skyld også gruppe i Europa League. Her er der 4 gode hold, men kun de 2 af dem kan gå videre. Det er stadig tæt og et nederlag her, kan gøre det svært eller mere presset.

Young Boys – FC Porto = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at spille for…

Young Boys fik en god optakt til dette opgør, ved i weekenden at slå St. Gallen hjemme. Og det er hjemme de skal sætte deres lid til at få de 3 point der sender dem videre i turneringen.

For Young Boys er rigtigt stærke hjemme og har kun 2 gange spillet remis i denne sæson, men endnu ikke tabt foran egne fans. Så det er lidt af en mundfuld for gæsterne og lidt af en gave for et hold, at have en så stærk hjemmebane.

Young Boys tabte 1-2 i Portugal i et opgør hvor de spillede stort set lige op. I dag er de hjemme og så er schweizerne et helt andet kompetent mandskab. Med en gardering for en remis er vi ganske fortrøstningsfulde i at spille denne kamp som dagens “Sikre”.

*

FC Porto ligger sidst i gruppen med 4 point. 3 point mindre end dagens hjemmehold. Så et nederlag vil helt sikkert sende dem ud af ligningen i forhold til at spille sig videre. Så der skal satses – men ikke med hovedet under armen.

FC porto gør det faktisk OK på udebane i den hjemlige turnering, men i Europa League sammenhæng har det kun budt på nederlag. Porto tabte med 0-2 til både skotske Rangers og og hollandske Feyenoord. I dag er modstanderen endnu stærkere. Nej vi tror IKKE på en udesejr.

Young Boys – FC Porto = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at spille for…

To Top