Sikre

Torsdagens Sikre Europa League anbefaling…

Så har vi nørdet godt og grundigt i den næstbedste turnering i Europa, nemlig Europa League. Desværre er der ingen danske hold med her, selv om hele 3 klubber havde chancen. Vi starter med en kamp der næsten er et lokalopgør.

PAOK – Omonia = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

PAOK er græsk og gæsterne kommer fra Cypern, som er halvt græsk – så der er en snert af lokalopgør over kampen. Men der er stor forskel på de 2 klubbers daglige turneringer, hvor vi helt klart mener at hjemmeholdets er den klart bedste. Selvfølgelig fordi Cypern nu engang ikke er så stor.

I den hjemlig turnering er PAOK stadig ubesejrede og er her kendte for deres yderst stærke og nærmest uindtagelige hjemmebane. Både Benfica og Besiktas tabte hos PAOK, men Krasnador vandt på Toumba Stadium i Thessaloniki. I dag vinder de igen endnu en international kamp hjemme.

*

Omonia er ikke helt uden evner, men græske Olympiakos blev deres endestation i forhold til Champions League. Men før det havde de sendt Røde Stjerne på porten. Omnia er et købehold, da ikke mange gider at spille bold på Cypern. Den hjemlige liga er ringere end den danske – en del endda.

Men de kom igennem kamlens nåleøje og er med i gruppespillet i EL, hvilket både giver klejner i kassen, men også prestige og masser af selvværd for den cypriotiske klub. Men gå videre kommer ikke til at ske.

PAOK – Omonia = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

To Top