Nyhed

Torsdagens Sikre Europa League anbefaling…

Her er det 2 af de noget mindre kendte hold, selv om hjemmeholdet fra Ungarn før har været fremme i Europa, men det ligger en del år tilbage. Gæsterne ar ikke prøvet at spille europæisk før – og det kommer de heller ikke til denne gang.

Ferencvaros – Suduva = 1 = Odds 1,40
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Ferencvaros rejste hjem efter det første opgør med resultatet 0-0, hvilket de kan være godt tilfredse med. De var faktisk det bedste hold i kampen, men havde ingen ambitioner om at være boldstyrende – det ændrer sig i dag.

I dag går de på banen for at vinde og her vil de vokse med et niveau, i forhold til det første opgør. Ferencvaros er ganske habile hjemme og vi har svært ved at se, hvad det litauiske mandskab skal kunne stille op. Det ligner en overbevisende sejr på flere mål til Ferencvaros.

*

Suduva røg ud af Champions League kvalen til Røde Stjerne, hvor de faktisk gjorde det hæderligt over de 2 opgør og tabte kun med samlet 1-2. Men der var klasseforskel i begge opgør.

Selv om man gerne vil spille på omstillinger, så har man ikke de nødvendige offensive kvaliteter det kræver. Det er først når modstanderen trækker sig lidt og giver plads, at de kan være med.

Vi ser deres deltagelse som overstået efter dette opgør, men de har været et interessant bekendtskab og vil sikkert være tilbage i næste sæsons kvalifikations runder.

Ferencvaros – Suduva = 1 = Odds 1,40
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top