Nyhed

Torsdagens Sikre EM kval landskamp…

Så er det nu det skal afgøres hvem der skal deltage til EM 2020, når de næste par runder er spillet i de respektive EM grupper. Vi har i dagens første anbefaling valgt 2 hold som begge stadig ligger til at komme med.

Tjekkiet – Kosovo = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Tjekkiet ligger nr. 2 i gruppen, med kun 1 points forspring ned til dagens gæster. Begge holds målscorere er stort set identiske, så det er 2 mandskaber der hat stort set samme niveau.

Vi mener dog bare, at hjemmebanen betyder mere end som så, mellem disse 2 hold. Tjekkiet tabte i Kosovo med 1-2 i en meget jævnbyrdig kamp og tjekkerne er en del stærkere foran egne fans. 3 kampe med 3 sejre til følge.

Selv England måtte se sig besejret med 2-1 – så vi har en stærk formodning om, at tjekkerne tager alle 3 point og lukker alt snak om de går videre eller ej.

*

Kosovo har gjort det godt og måske endda også lidt over forventning. Taber de dette opgør, vil der være 4 point op og kun 1 kamp tilbage, så der er kun en vej for Kosovo og det er mod mål. 

En remis kan heller ikke bruges til noget, da de selv skal møde England i den sidste runde. Godt nok hjemme, men de tror nok heller ikke selv på en sejr. Så det er alt-eller-intet for Kosovo i dag.

De har dig ikke rigtigt vist noget på udebane ud over en enkelt sejr i Bulgarien. Men de ligger også sidst i gruppen. Nej Kosovo’s spillere må nøjes med at se EM i fjernsynet til næste sommer. 

Tjekkiet – Kosovo = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top