Sikre

Torsdagens Sikre EM Kval kamp…

Så er vi nået til landskampsperioden og alle dagens anbefalinger er da også med diverse landshold. I dag er det finalerne i EM-kvalen, for de hold der ikke har kvalificeret sig og som gjorde det godt i UNL.

Georgien – Nordmakedonien = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Georgien spillede mod Nordmakedonien senest den 14. oktober og her endte kampen 1-1. Men her var Georgien på udebane og holdte Nordmakedonierne fra at vinde og var endda selv tæt på at vinde. Men Nordmakedonien fik tilkendt et straffe i overtiden og kampe endte derfor remis.

Begge de gange hvor disse 2 landshold har mødt hinanden her i 2020 er kampen endt remis. Det er i hhv. september og oktober og så meget har styrkeforholdet ikke ændret sig. Ligeledes er begge kampe blevet domineret af Georgien.

*

Nordmakedonien er stadig et ungt landshold, men har gjort det tilfredstillende indtil videre. Især hjemme på Balkan har de vist sig at være ganske stærke, mod de gennemsnitlige landshold. På udebane er historien en smule anderledes. Her er det kun hold som Letland og Lichtenstein de har slået, så de har det stramt når de ikke er hjemme på Balkan.

Vi tror ikke at de vinder kampen, men sikkert igen ender med en remis – og så kan alt jo ske i en omkamp og evt. straffesparks konkurrencen. Der er kun denne ene kamp hvor det skal afgøres om hvem af de 2 lande der skal med til EM næste sommer og findes der en vinder indenfor de 90. minutter, tror vi helt klart mest på hjemmeholdet.

Georgien – Nordmakedonien = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top