Sikre

Torsdagens Sikre EM kval kamp på BN…

Der er stadig 4 pladser tilbage til næste års EM, som bl.a afvikles i Danmarks hovedstad København, nærmere bestemt Parken. Men inden de dygtige hold når dertil, skal de lige igennem 2 vigtige og afgørende opgør.

Nordmakedonien – Kosovo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Nordmakedonien er et ungt landshold, som er ved at etablere sig og det gør de faktisk rimeligt fornuftigt. Selvfølgelig har de problemer med de store nationer, men mod hold fra mellemlaget klarer de sig fint. 

Det har været lande som Israel, Armenien som begge er slået og en OK remis på udebane i Georgien. De spiller som de normalt gør på Balkan, med hurtigt teknisk spil. Rent taktisk virker de også ganske fornuftige og hjemme i Nordmakedonien er de klart bedst. Vi tror ikke på et nederlag til hjemmeholdet i dette opgør.

*

Kosovo har det svært både mod de etablerede landshold og de lidt mindre. Hold som Grækenland, Sverige tabte de klart til og fik kun en remis med hjem fra Moldova. Så det er ikke et mandskab der skaber den helt store respekt på redaktionen.

Der er kun dette ene opgør hvor tingene skal afgøres og vi har svært ved at se Kosovo gå ind og dominere kampen. Måske kan de heldigt slide sig til en remis – og så kan alt jo ske derefter i overtiden og en evt. straffesparks konkurrence. Men de vinder helt klart ikke i ordinær spilletid.

Nordmakedonien – Kosovo = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top