Nyhed

Torsdagens Sikre EL play Offs kamp…

Så er det knald eller fald runde der virkelig kan gøre ondt. For taberen af de 2 kampe i denne runde, vil ende med følelsen af – Lige ved og næsten – da de lige præcis ikke når gruppespillet i Europa League.

Malmö FF – Bnei Yehuda = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

Malmö FF har vist sig i en utrolig god form og har timet det helt rigtigt i forhold til, at ende i et europæisk gruppespil. Også i den hjemlige liga er de med helt fremme, før det evt. bliver alvor på den internationale scene.

Det er den 5. runde de er i, efter de har vundet over 4 andre hold indtil denne sidste og afgørende kamp. Hjemme har de ikke tabt et vigtigt op gør siden februar, hvor de røg ud af Europa League til Chelsea.

Så det er et hold der er vant til at være med hvor det er sjovt og deres timing er super god. Vi tror på dem og at de får mindst 4 point i disse 2 opgør samlet. 1 sejr hjemme foran egne fans i dag og mindst en remis i Israel i retur opgøret.

*

Bnei Yehuda er et ukendt israelsk hold, der nok mest har overraslet sig selv ved at nå så langt. Men de har fortjent det, og skal nu stå distancen så godt så muligt i det første opgør – som er på udebane.

Når de møder hold i den hjemlige liga, har de det fint på udebane – men det er noget helt andet at møde hold på den internationale scene. Vi forventer et hold der fysisk ikke er så stærke som svenskerne, men teknisk er de ikke så tossede.

Vi har ingen idé om, at de får noget som helst med hjem fra besøget hos vores naboer. Men da bolden er rund, kan de være heldige hjemme – selv om vi har svært ved at tror på det.

Malmö FF – Bnei Yehuda = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at lege med…

[sg_popup id=34623]

To Top