Sikre

Torsdagens Sikre EL play offs kamp…

Torsdag byder sædvanen tro på Europa League kampe og vi prøver som sædvanlig at se, om vi kan ramme nogle af disse tætte og spændende internationale opgør. I dette forslag er det 2 mandskaber hvis form er modsat rettet. Dagens gæster har en god form og er i toppen af den hjemlige liga, men dagens hjemmehold kæmper en hel del med det.

Granada – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Granada har en problematisk periode og de seneste 3 kampe er alle tabt. Det drejer sig om 2 i den hjemlige liga og returkampen mod norske Molde, som man tabte med 1-2 på udebane. Så formen er slet ikke der hvor spanierne ønsker det, op til en så vigtig kamp for klubben. Det er 1/4 finalerne og så langt er Granada aldrig nået før, så en triumf i denne turnering vil redde holdet fra en skidt sæson i den hjemlige liga.

Granada er et OK hold hjemme på Nuevo Los Cármenes, men når de bedste mandskaber fra La Liga kommer på besøg, så har de deres kvaler. Vi tillader os at sammenligne dagens gæster med de bedste mandskaber i Spanien og derfor kan vi se, at der ligger en meget stor udfordring i dette opgør. Til og med så er gæsterne i super form. Vi tror at Granada nok skal bide fra sig, men at de ikke står distancen over alle 90 minutter og taber med en enkelt pind.

*

Manchester Utd. har haft den bedste sæson længe og har vist langt større stabilitet. Det har også betydet, at de har lagt sig som nr. 2 i Premier League, med en lille margin ned til Leicester på 3. pladsen. På udebane har Manchester United gjort det godt og især i EL sammenhæng. Her har de slået klubber som AC Milan, Real Sociedad og PSG. Så de er ikke et vanskeligt mandskab at have som gæster.

Ligeledes har Manchester United kun lidt 1 nederlag i deres seneste 16 kampe, dog med en del remis’er. Men sejrene er der flest af og især på det sidste, er de også blevet stabile på sejre. Vi tror på, at Manchester United vinder samlet og også vinder begge opgør. Dagens udesejr vil dog være lille, men det er også nok til, at holde Granada fra mulighederne når de igen mødes i England. 

Granada – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top