Sikre

Torsdagens “Sikre” EL opgør…

I dag er det torsdag og nu hvor EL igen er gået i gang med knald eller fald kampene, er der flere gode kampe i vente – både som spilleobjekter og kampe der er meget seværdige. Det valgte opgør er dog ikke det vi skal se på redaktionen.

Östersunds – Arsenal = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Östersunds er ikke i den form, som der skal til for, at være med i denne del af Europa League. Det skyldes nu mest, at holdet slet ikke er i turneringsform, da svenskerne stadig ikke er startet op endnu.

Selv om de har haft et fornuftigt træningsprogram og har gjort det tilfredsstillende, så er det noget andet end at have den skarphed der kommer, når man er i rigtig kampform.

De har været den helt store overraskelse, både i Sverige og på den internationale scene, men festen slutter brat her. Men det har været et befriende bekendtskab og se flere etablerede hold, falde til et oprykkerhold fra Sverige.

*

Arsenal er meget ustabile i deres præstationer, men denne åbning på lidt succes vil ikke gå dem af hænde. Både form og spillertrup er mindst et niveau over hjemmeholdet.

Vi ville ikke have spillet på udeholdet, hvis det havde været i efteråret. Men hjemmeholdets form og formåen i denne fase af året, er bare så langt fra et Premier League mandskab, der er med i den øverste 1/3. Sikker udesejr.

Östersunds – Arsenal = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top