Sikre

Torsdagens Sikre EL opgør på BN…

Så er det første runde i den næst største klubturnering i Europa Europa League, hvor der er rigtigt mange god hold med. I dag har vi taget fat i et opgør med 2 mellem hold, som vi tror vil slutte på hhv. 2 og 3 pladsen. Det er kun de 3 bedste fra hver gruppe der går videre og i denne nye sæson er det lidt rodet i forhold til det plejer, efter at Europa Conference League også er kommet på programmet.

Betis – Celtic = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

Betis fra den bedste spanske række La Liga fik en fin optakt til denne kamp i mandags, hvor de slog Granada på udebane med 2-1. Kun Real Madrid har de tabt med 0-1 i denne sæson. Så de har måske ikke fået den hvile som man kunne have ønsket sig, men det er tidligt på sæsonen og holdet er langt fra slidt endnu. Der blev da også sparet spillere i udekampen mod Granada, med denne kamp i tankerne.

Betis er et bedre spillende mandskab end Celtic og spiller da også i en noget mere kompliceret liga end skotterne gør. Spillet er også langt mere teknisk og hurtigere end i Premiership og efterhånden er der også kommet mere fysik til den spanske La Liga. Vi er ret sikre på, at efter en sikkert lidt nervøs og påpasselig start, skal Betis nok få skovlen under skotterne.

*

Celtic har ikke fået den start på sæsonen de ønskede. De startede med at deltage i Champions League kvalspil, hvor FC Midtjylland sendte dem ud. De kom så videre i EL kvalspillet efter de slog hollandske Alkmaar ud med samlet 3-2. I den hjemlige Premiership hænder de noget mere efter end de har gjort i mange år, da Rangers nu ser ud til at have overtaget tronen i toppen af Premiership. Her ligger Celtic kun nr. 5 efter de første 5 runder, med 2 nederlag i bagagen.

Celtic er også en smule handicappet til dette opgør, med 5 brugbare spillere der har måttet melde forfald grundet skader. Det mener vi forringer især offensiven og vil gøre det lettere for Betis at farsvare sig. Især Dembele vil være savnet i front, men også Furukachi ville have været startet inde. I dag taber Celtic, men vil have bedre muligheder hjemme når de to hold mødes igen i returopgøret senere i gruppespillet.

Betis – Celtic = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

To Top