Sikre

Torsdagens Sikre EL opgør fra England…

Wolves har haft endnu en god sæson i det engelske, men kom lige præcis ikke ind på de europæiske pladser, som smuttede fra dem i den sidste runde. Men det har ikke slået Wolves ud og vi tror helt klart på dem mod dagens gæster fra Grækenland.

Wolves – Olympiakos = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste ODDS…

Wolves sluttede som nr 7 en plads dårligere end Tottenham. De var dog á point med Tottenham, men sluttede med en dårligere score (-3 mål). Men holdet er helt klar til denne turnering og vi er da også overbeviste om, at de går videre til næste runde.

Den første kamp endte 1-1 i Grækenland, så det er gæsterne der skal frem på banen. Men det er ikke den indstilling Wolves vil gå til opgaven på. De vil gerne have bolden og med masser af fart på spillet. Det var mere på grækernes præmisser i det første opgør, hvor Wolves stod defensivt stærkt. Vi tror på en 1 eller 2-0 sejr i dag, hjemme på Molineux Stadium.

*

Olympiakos blev mestre igen igen og er vel også det bedste hold i Grækenland, grundet økonomi og en stærk og rig mand bag holdet. Det er nu ikke fordi holdet har nogle særlige stjerne, men de har et godt kollektiv som også har bragt dem hertil

De har dog haft ca. 14 dages pause og det kan have noget at sige i forhold til formen. De har dog spillet en træningskamp, mod et ligegyldigt hold fra rækken, som de vandt med 3-0. Så vi vurderer at Olympiakos ville have stået stærkere, hvis deres turnering også lige var stoppet. Vi tror ikke på grækerne i dag.

Wolves – Olympiakos = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste ODDS…

To Top