Sikre

Torsdagens Sikre EL Kval anbefaling…

Så er der endnu et dansk hold der kan ende i EL, hvis de klarer udfordringer i dagens udekampe i Tjekkiet. Vi tror ikke rigtigt at det danske mandskab kan hamle særligt meget op mod, et rigtigt stærkt tjekkisk mandskab.

Plzen – SønderjyskE = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL BONUS…

Plzen er kommet fornuftigt fra land i den hjemlige liga, hvor de igen i denne sæson har vist stor styrke på eget græs. begge de hjemlige turnerings kampe er vundet, med tilsammen 5-2. I sidste sæson vandt de samtlige kampe på eget græs i den hjemlige turnering.

Vi skal faktisk tilbage til oktober sidste år for, at finde et nederlag. Så der er ingen tvivl om, at Plzen er er mandskab man virkelig skal være klar til, hvis man skal have forventninger om at får point på deres hjemmebane Doosan Aréna.

*

SønderjyskE er ikke et af de stærkeste udehold i den danske Superliga og sidste sæson var bestemt ikke noget at prale af, hverken hjemme eller ude. De lagde godt nok ud med at slå FCM hjemme på egen græstæppe, men her vurderer vi, at FCM havde fokus på CL kampen i alt for høj grad – men de vandt jo også og gik videre.

Vi tror ikke på, at samme skæbne overgår SønderjyskE, selvom formen virker ovenpå. Det er simpelthen et alt for stærkt mandskab de skal møde og de er på udebane. De skal være glade for at slippe med at tabe med mere end et par mål, for vi tror SønderjyskE bliver udstillet i dette opgør.

Plzen – SønderjyskE = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL BONUS…

To Top