Nyhed

Torsdagens Sikre EL kamp med dansk deltagelse…

Selv om vi kommer fra Danmark på redaktionen, så har vi ikke megen tiltro til de danske “Løver” i dagens kamp mod de skotske jernmænd. Lidt ærgerligt for dansk fodbold, nu hvor modstanderen på papiret så rimelig ud.

Celtic – FC København = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Celtic topper den skotske liga og kun Rangers kan lege lidt med. Men der er stadig et niveaus forskel på de næstbedste i skotland og Celtic. For Celtic var det bare at score i København et mål i sig selv og det lykkedes jo fint, da de kom foran og scorede først.

Måske det blev en smule for defensivt i resten af kampen og det betød at FC København, fik mere plads end de behøvede. Men Celtic kæmpede for at rejse hjem med en 1-1 sejr. 

Det var også tæt på at gå galt, da FC København fik tilkæmpet sig et straffespark i 2. halvleg. Men det formåede københavnerne ikke at udnytte og det gav alt andet lige Celtic et suverænt udgangspunkt i forhold til dette opgør. Celtic er klart bedre hjemme end ude og de skal møde et hold der ikke balancerer i denne periode.

*

FC København og Ståle er ikke lige der hvor de helst havde set sig selv formmæssigt. 13 er i sig selv et ulykkestal, men det kan også blive FC Københavns i denne sæson. For på 13 dage sæsonen blive omvæltet og målsætninger blive smadret.

Hvis FC København ikke ender med samlet succes, vil de på 13 dage være røget ud af pokalen til AGF, mistet vigtige point i Superligaen til de 2 bundhold og dermed skabt for meget rum til FCM og så røget ud af EL.

Det er svært at forestille sig at Ståle er på vej i forårshumør lige i denne periode. FC København vil selvfølgelig kæmpe med alt hvad de har lært, men Celtic Park tror vi bare ikke de overlever – men de bliver heller gjort til helt til grin.

Celtic – FC København = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top