Sikre

Torsdagens “Sikre” EL Challenge…

Det er torsdag og når der ikke er landskampspause og pokalkampe, så er det den ugedag hvor der afvikles kampe i den næstmest prestigefyldte klubturnering, nemlig Europa League – hvor FC København deltager i denne sæson.

FCSB – H. Beer Sheva = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor dagens EL Odds er de absolut højeste…

FCSB er de tidligere Steaua Bukarest og selvom navnet er skiftet, så er styrken eller deres formåen i den rumænske liga ikke forsvundet som navnet. De har da også klaret sig glimrende i gruppen indtil nu.

Efter de 3 første kampe ligger de i top med 9 point – så bedre kan det vel ikke gøres. Deres seneste kamp var netop mod dagens gæster, men da var det på udebane og her vandt man med 2-1. Så derfor er vi sikre på, at sejren gentager sig.

*

H. Beer Sheva ligger sidst i gruppen, med dog alligevel á point med 2 af de øvrige hold i gruppen. Så den ene plads der er tilbage at slås om er også værd at gå efter, hvis man ønsker at gå videre efter gruppespillet.

Men det bliver ikke i dette opgør, at H. Beer Sheva får muligheden for at komme nærmere denne mulighed, for lige så snart man ikke er i Israel, så er man et meget ordinært og ikke særligt godt hold – set i EL sammenhæng.

FCSB – H. Beer Sheva = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor dagens EL Odds er de absolut højeste…

To Top