Sikre

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling…

Det er torsdag og det betyder, at det er den anden af de store turneringer i Europa for klubhold, der har kampe på programmet i dag. Og vi har selvfølgelig lagt en masser nørderi i denne turnering og ser mange muligheder.

FC Köln – CR Vena Zvezda = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens bedste Euro League Bonus…

FC Köln har bestemt ikke fået den bedste start i den hjemlige Bundesliga og ligger og roder i bunden af samme. Men det er bestemt ikke det samme som at sige at det ikke er et godt hold – for det er man hvis man spiller i Bundesligaen.

De tabte dog det første opgør på udebane i den første gruppekamp mod Arsenal, men det ses ikke som et svaghedstegn i forhold til dagens gæster, som vi på redaktionen mener er et niveau under tyskerne.

*

CR Vena Zvezda kommer fra den serbiske liga, hvor de topper rækken næsten suverænt, med 9 sejre og en enkelt remis. Men alt andet lige, så er den serbiske liga mindst et niveau under Bundesligaen – men det er dog alligevel værd at bemærke. og notere sig.

I deres første opgør i EL spillede de hjemme mod BATE og her fik de kun 1 enkelt point ud af det, efter resultatet 1-1. Det fortæller os en del om niveauet og i det opgør var de trods al på hjemmebane.

I dag skal de så spille fora FC Kölns fanatiske fans på RheinEnergieStadion og her er vi overbeviste om, at forskellen på disse to holds daglige turneringer, vil komme til syne, i form af en sikker hjemmesejr.

FC Köln – CR Vena Zvezda = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens bedste Euro League Bonus…

To Top