Nyhed

Torsdagens Sikre EL anbefaling på BN…

Det er torsdag og så betyder det at der er et hav af kampe fra den igangværende kvalifikation til gruppespillet i Europa League. Derfor er alle vores anbefalinger hentet i den turnering.

AEK – Craiova = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL-Bonus som NY kunde…

AEK tilhører de bedste hold i den græske liga, som stadig har deres første runde til gode i denne sæson. Men de var helt klare i det første opgør, da de i den første af de 2 kampe, vandt med 2-0 på udebane i Rumænien.

AEK er bedst hjemme og de penge som en sejr vil give, er der brug for. Så selv om de vil spille sikkert, vil de også gå efter sejren endnu engang. Dermed vil de kun skulle overleve en runde mere og er i det eftertragtede gruppespil.

*

Craiova er lige under de bedste hold i Rumænien. Ikke en liga der rigtigt har noget at byde på, men de skal selvfølgelig have chancen. De burde være i kampform, da de allerede har afviklet 5 runder i deres hjemlige turnering.

Her er det ikke gået prangende. 3 sejre og 2 nederlag – faktisk i de 2 seneste kampe. Så formen er lidt vaklende og det er der ikke brug for idag. Vi mener at Craiova spiller lidt for naivt og vil blive straffet mindst lige så hårdt som i første opgør.

AEK – Craiova = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste EL-Bonus som NY kunde…

To Top