Sikre

Torsdagens Sikre EL anbefaling…

Så er vi nået til 1/8 finalerne og det første “ben” ud af 2. I denne sæson har flere af de store hold vist en hvis form for slidtage og især de hold der stadig deltager i flere turneringer. Dagens gæster fornemmer vi er ved at være en smule slidte.

Ajax – Young Boys = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Ajax er flyvende for tiden og fører da også den hjemlig liga Æresdivisionen. De har en margen på 6 point ned til PSV, så de skal stadig have fokus på flere turneringer. De er med både i den hjemlige pokalturnering, ligaen og Europa Legaue. Det slider på alle hold, men Ajax har alligevel formået at holde formen.

Hjemme på Johan Cruijff Arena er de rimelig stærke og franske Lille tabte da også på denne bane, som ellers har gjort det flot på udebane. Vi mener, at hollandsk fodbold er en del bedre end Schweizisk og med en stærk hjemmebane, så vinder de i hvert fald den første kamp. Det ligner en målrig kamp, med over 3 mål.

*

Young Boys ligger sikkert og komfortabelt i den hjemlige Super League og har en stor margen ned til nr. 2 Basel. Så de er egentligt godt stillet. Men selv i den hjemlige liga er de stoppet med at gå fra sejr til sejr, efter de gik videre mod Leverkusen, efter en samlet sejr på 6-3. De 2 efterfølgende udekampe i den hjemlige liga er blevet tabt – så en hvis træthed er ved at indfinde sig, fornemmer vi.

Det kan også være svært at føre med så mange point og så samtidigt være koncentrerede i hver eneste kamp. Spillerne er jo også bare mennesker. I dag står de overfor et mandskab der har fået vind i sejlene og det er på udebane. Vi ser et tæt opgør, med flere mål, men også en hjemmesejr.

Ajax – Young Boys = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top