Sikre

Torsdagens Sikre EL anbefaling…

Så er det Europa League der skal i gang med Play Offs kampene. Her er det 1/16 finalerne der tages hul på og som altid afvikles de over 2 kampe. Selv om vi har stor respekt for dagens hjemmehold – så har vi større respekt for dagens gæster.

Molde – Hoffenheim = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Molde er ikke gået i gang med den hjemlige turnering endnu og er derfor ikke i det man kan kalde for “turneringsform” endnu. De spiller selvfølgelig træningskampe mod gode mandskaber, men det er slet ikke det samme. De havde en rigtig god sæson i fjor og det bliver spændende at se om de kan holde niveauet.

I dag møder de et mandskab som har været i gang længe og som også har en god form. Selv om det er hjemmebane, så mener vi ikke at Molde vil have mange chancer. Det vil både være fysisk og mentalt de ikke vil kunne matche dagens gæster. Men de vil selvfølgelig bide fra sig – men det vil være forgæves.

*

Hoffenheim ligger i midten af Bundesligaen og det er nok også der det ender, når turneringen er færdigspillet. Formen er jævn, men ikke flyvende, men mandskabet har en del flere kvaliteter end dagens hjemmehold.

Vi kan ikke se, at Molde kan lægge det nødvendige pres på Hoffenheim over alle 90 minutter og Hoffenheims defensiv er faktisk slet ikke så ringe. Vi ser både Hoffenheims turneringform samt niveau som en klar faktor til at vinde det første opgør.

Molde – Hoffenheim = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top