Nyhed

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling…

Europa League er svær at komme udenom, når det er torsdag og også denne torsdag har vi nørdet i denne prestigefyldte turnering, der rangerer lige under Champions League.

M. Tel Aviv – Sarpsborg 08 = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

M. Tel Aviv fik sandheden at føle omkring europæisk fodbold og det var endda kun mod et norsk fodboldhold – men dog på udebane. Det skal dog siges, at M. Tel Aviv er væsentligt bedre hjemme foran egne fans i Israel.

Her taber man sjældent, men det er også sjældent at man møder europæiske hold. Israelerne brugte en del af årsagen til nederlaget, at klimaet og temperaturen var lidt af en udfordring og vi tror vi ved hvad de mener.

Det er en anden slags kulde i norden og ved første møde vejret bestem ikke på israelernes side, men hjemme er det andre betingelser, som Tel Aviv bedre kan forhold sig til. Vi tror på en lille sejr, men slet ikke nok til at gå videre.

*

Sarpsborg 08 overraskede sig selv en del og det har de da også indrømmet. Men de ramte dagen og det er jo det fodbold langt hen af vejen drejer sig om – i disse play offs runder.

På udebane har de deres udfordringer og har selv erklæret sig som underdogs i dette opgør. Men som de skriver, så er det ikke dem der skal frem og skabe kampen – og det hr de det ganske udmærket med.

De mener ikke selv at de står med det ene ben i gruppespillet og de underspiller faktisk heller ikke deres rolle. For rammer de ikke dagen igen, bare i et rimelig omfang er israelerne bestemt et teknisk dygtigt hold og i næste opgør spiller de nok mere end de slås, da fysikken er på nordmændenes side.

M. Tel Aviv – Sarpsborg 08 = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

To Top