Sikre

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling…

Det er torsdag og i dag har vi set nærmere på Europa League og starter dagen med den “Sikre” fra netop denne turnering. Et opgør vi synes nærmest er afgjort på forhånd.

Sigma Olomouc – Sevilla = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet…

Sigma Olomouc spiller til dagligt i Tjekkiet og gør det normalt godt, men i denne sæson har de fået en forfærdelig start. Kun 3 point efter 4 kampe skyldes deres fokus på EL – men det slutter efter disse 2 kampe mod Sevilla.

Vi har ikke engang specielt tiltro til dem hjemme i egen hule, for niveauet i den hjemlige liga er milevidt fra den spanske La Liga, som gæsterne jo deltager i. De kan sikkert godt hive et spinkelt nederlag hjem – men nederlag bliver det.

*

Sevilla virker helt klar til de udfordringer der ligger forude og har kun tabt en enkelt kamp indtil videre. De har gjort rent bord i deres hidtidige EL kampe, kun sæsonpremieren i Super Cup’en mod Barcelona, er de blevet slået.

Selvfølgelig er det ikke en walk-over, men selv med en del af de bedste spillere på bænken, vil Seilla let kunne hente alle 3 point i begge kampe. Vi ser det som en ret sikker udesejr.

Sigma Olomouc – Sevilla = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet…

To Top