Sikre

Torsdagens “Sikre” El anbefaling…

Det er torsdag og så er det Europa League det handler om. Vi er nået til 2. kamp i semifinale runden og begge dagens opgør har endnu ikke fundet en definitiv vinder – så der er lagt til 2 gode og seværdige kampe.

Salzburg – Marseille = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Salzburg tabte det første opgør med 0-2, men rejste derfra med æren i behold, da de leverede en fornem præstation i Franrkig. De havde bolden mest og havde også flest chancer – men kendte ikke deres besøgelsestid den dag.

I dag er de hjemme Red Bull Arena i Salzburg og her har flere af de store europæiske hold fået ørene i maskinen. Det har været mod hold som Lazio, Dortmund og Real Sociedad, der alle er taget hjem med nederlag.

De er stadig ubesejrede på Red Bull Arena i denne sæson og kun ganske få kampe er endt remis. Så de kender opskriften på sejr i hjemlandet og vi forventer også at det gentager sig i dag. Men hvem der går videre vil vi ikke spå om.

*

Marseille er med fremme både i den hjemlige liga og også her i Europa League. Det var der ikke mange der havde set komme før sæsonen – men de har virkeligt fået skruet den godt sammen denne gang.

Marseille er rigtig gode hjemme – men de har vist svagheder på fremmed græs i mange tilfælde i denne sæson. Kun 1 sejr på udebane i denne turnering er det blevet til og ellers flest nederlag. Vi tror på endnu et her, men er defensiven ellers fornuftigt kan de godt tåle at tabe med en enkelt pind.

Salzburg – Marseille = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top