Sikre

Torsdagens “Sikre” EL anbefaling…

Efter “Fuldt Hus” onsdag er torsdagens første spil er hentet i en af de mange sidste runde opgør fra den lille europæiske klubturnering Europa League, hvor de sidste ting skal sættes på plads i dag og de sidste hold skal findes, til knald-eller-fald kampene i det nye år.

Waregem – Lazio = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Waregem er i inde i en mindre krise, når man tænker på deres udlæg i sæsonen. Men måske havde de bare lidt mere held end holdets styrke berettiger dem til i denne opstartsperiode.

For det er ikke gået Waregem’s vej i lang tid. De har ikke vundet en kamp siden 2. november og senest tabte man hjemme til Club Brügge i pokalen, dog efter forlænget spilletid, da den ordinære kamp endte 2-2.

Men dagens gæster har et helt andet og højere niveau end Club Brügge og Waregem skal virkelig stå tidligt op, hvis de skal kunne følge med deres italienske gæster i aften.

*

Lazio havde 9 sejre i streg, indtil de grundet skader har smidt nogle point væk i de senere kampe. At tabe 1-2 ude til AS Roma kan accepteres. Men de 2 efterfølgende kampe endte remis, så her var plads til forbedringer.

Men Lazio er et storhold og kommer hurtigt på benene igen. Og selvom de ikke behøver at vinde kampen for at gå videre til næste års knald-eller-fald kampe, så vil kunne vinde kampen selv med spillere i andet geled.

Lazio slog Waregem med 2-0 på hjemmebane og med tanke på, at Waregem kun har vundet 2 ud af deres 10 seneste optrædener hjemme på Regenboogstadion, har vi svært ved at tro på ret meget fra dem i aftenens sidste kamp i gruppespillet.

Waregem – Lazio = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top