Sikre

Torsdagens Sikre ECL opgør på BN…

Om torsdagen er der nu kommet 2 UEFA klubturneringer at forholde sig til, hvor det før kun var EL. Men nu skal vi også forholde os til ECL, hvor der er mange mere eller mindre ukendte mandskaber med, fra de mindre nationer, som her får muligheden for at møde nogle af de lidt større mandskaber, der ikke kom med i de 2 bedste turneringer, CL og EL.

Gent – Anorthosis = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste ECL Bonus…

Gent er ikke blandt de “ukendte” hold, som til daglig spiller i den bedste Belgiske række og tidligere har deltaget i flere af UEFAs turneringer. Men i sidste sæson gik det ikke helt efter planen, men vandt den gruppe der ikke spillede om mesterskabet. Det samme mønster ser ud til at tegne sig for denne sæson, for det har ikke været rent succes indtil videre, men det er begyndt at vende uden dog at være overbevisende.

Selv om formen ikke er helt oppe og ringe endnu for dagens hjemmehold, mener vi at den belgiske liga er mere end en tand stærkere end den dagens gæster til dagligt spiller i. En tand er måske endda for lidt, for der er mange flere klubber i Belgien end på Cypern. Hjemme skal Gent nok hente en sejr, men vi ville måske ikke være lige så sikre på udebane, med den nuværende form.

*

Anorthosis er startet endnu ringere end dagens hjemmehold i deres hjemlige turnering på Cypern, for her er det ikke gået helt som ventet. Det er måske også en lidt for stor mundfuld for et mandskab som Anortihosis at spille med internationalt. Det kræver en bredere trup, end der helt er penge til i klubben og det betyder, at truppen ikke er helt bred nok til at deltage begge steder. Indtil nu har det kostet lidt på den hjemlige front at kvalificere sig.

Men her er det gået rimeligt fornuftigt. De slog israelske H. Beer Sheeva ud, efter en sejr på 3-1 hjemme og en remis (0-0) på udebane. Derfor er de lidt overraskende endt i ECL. Anorthosis er 2 forskellige mandskaber hjemme og ude. Ingen tvivl om, at hjemme på Antonis Papadopoulos Stadium i Larnaca, kan de gøre det svært for mange af hold på dette niveau, men på udebane har de ikke meget at bidrage med.

Gent – Anorthosis = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste ECL Bonus…

To Top