Sikre

Torsdagens Sikre danske Pokalkamp…

Vi har i dagens første anbefaling kastet os over den danske Landspokal turnering, hvor vi er nået frem til kvart finalerne. Så der skal findes en vinder i dag, for det er ført i Semifinalen at der er 2 kampe om finale pladsen. Selv om det er pokal, så tro vi ikke på den nerve – det er der for stor forskel på de 2 mandskaber til.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

OB har ikke haft den bedste start på 2021, hvor de startede med et nederlag på Nature Energy Park, hvor kampen også afvikles i dag. Det var bundholdet fra Lyngby som hentede alle 3 point med en 1-0. Faktisk var bolden i nettet 2 gange for Lyngby, men kun det ene blev godkendt.

Så i den efterfølgende udekamp mod FC Nordsjælland skulle OB vise, at det bare var støv fra vinteren der ikke var helt forsvundet. Og det så da lidt sådan ud, efter en sejr på 0-2, der aldrig var i fare. Med en 4-5-1 formation havde de fuldstændigt styr på FCNs omstillinger. Vi tror på et tæt opgør, men dagens gæster er lige et par tænder bedre end FCN.

*

FC Midtjylland overvintrede på 1. pladsen, á point med Brøndby IF. Det virker som de har lavet et lille hul til de øvrige hold, men der er mange runder tilbage. I det første opgør mod SønderjyskE, som har haft en rigtig flot sæson, endte det med et lidt overraskende nederlag. Ikke for at forklejne Sønderjyderne, men det var måden at FCM spilede på, der overraskede. De virkede et stykke fra topformen.

I weekendens udekamp mod formstærke Randers FC, som endte med resultatet 3-2, på et mål i overtiden. Vi kunne tydeligt se fremgang fra den første kamp til denne og vi mener, at der kun er få ting der mangler at komme helt på plads, før FCM igen er helt oppe på det bedste niveau.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top