Sikre

Torsdagens Sikre danske opgør fra 1. Division…

Man kan vel godt begynde at påstå, at det er ved at være sidste chance for gæsterne, hvis de skal ende med succes og en oprykning til den bedste danske række Superligaen. Med kun 5. runder tilbage af denne sæson, så skal de både slå dagens hjemmehold og håbe på, at de får gummiben undervejs til den sidste runde.

Silkeborg – Esbjerg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Silkeborg kan selv bestemme om de vil rykke direkte op i Superligaen, efter de sidste 5 runder er afviklet. En sejr i dagens opgør vil stort set endegyldigt sende dem op i den bedste række og det kan de passende gøre hjemme på Silkeborg Stadion, hvor der igen må være tilskuere på lægterne. Det vil være en fin gave og gestus at give til sine fans, som hungrer efter både fodbold og succes.

Hjemme på Silkeborg Stadion har de været næsten suveræne i denne sæson. Efter 13 hjemmekampe, har de kun sat point til i 2 af slagsen. Det har været ved hhv. et nederlag og en remis. Men så skal vi hele 8 kampe tilbage og tilbage til 2020, da efterårs sæsonens næstsidste kamp blev tabt til Helsingør og et par kampe før til Viborg FF, som vil være den anden oprykker fra 1. Division. Vi er ret overbeviste om, at de gør arbejdet færdigt i dag og stor stort set lukker oprykningsstriden.

*

Esbjerg har længe været med om oprykningen, men har ramt en dårlig periode, der har givet både flere nederlag og remis kampe. De har tabt til hhv. Viborg FF og spillede remis mod dagens hjemmehold Silkeborg. Men Også Helsingør har drillet dem og stjålet alle 3 point. Så derfor er der et sejre op til dagens hjemmehold, som så skal tabe et par stykker også. Det har vi svært ved at se.

Esbjerg er ellers habile på fremmed græs og er da også det bedste mandskab på fremmed græs i denne sæson. Men 3 ud af de 4 seneste udekampe er endt med et nederlag. Fair nok at tabe begge gange til Viborg, men Helsingør burde have været en modstander som Esbjerg burde kunne slå. Esbjerg har nok ikke helt opgivet håbet, men Esbjerg er godt klar at der skal både mirakler og gummiben hos dagens hjemmehold fra Silkeborg, hvis missionen om oprykning skal nås.

Silkeborg – Esbjerg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top