Sikre

Torsdagens Sikre danske anbefaling på BN…

Opryknings spillet til den danske Superliga er næsten ved at være afgjort, men dagens hjemmehold kan stadig nå at fravriste Silkeborg 2. pladsen, med en god slutspurt. Formen har været lidt ramt, men virker igen på vej tilbage og dagens gæster er ikke meget bevendte på udebane og i ringe form.

Esbjerg – HB Køge = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID, når du spiller…

Esbjerg mistede point mod de 2 øverste mandskaber i 1. Division – nemlig Viborg og Silkeborg. Viborg ser ud til for længst at være rykket op, men Silkeborg er stadig inden for rækkevidde og muligt at indhente. Men det kræver så også at Esbjerg kommer tilbage i den gamle stabile form, der gav point i stort set hver eneste kamp. I dag spiller Esbjerg så hjemme på Blue Water Arena, som måske ikke har været en fæstning – men dog alligevel et sted der har givet mange point.

Esbjerg var på udebane i seneste runde, hvor de mødte Helsingør IF og her endte kampen med resultatet 0-1. Det var ikke noget der gavnede der oprykningsmuligheder, da Silkeborg vandt deres opgør og nu er 7 point foran. Men muligheden skal stadig jagtes og det vil Esbjerg gøre med en sejr hjemme på Blue Water Arena i Esbjerg.

*

HB Køge endte i opryknings spillet og kæmpede bravt for det. Men herefter har det virket lidt om som, at luften er gået ud af ballonen. Da man hverken kan nå det ene eller andet, er der plads til også at prøve sig lidt frem og det har HB Køge gjort i de seneste kampe. Spillerne er også ved at tænke på pause og da de kun venter at der bliver fløjtet til sommerferie, er motivationen sikkert også derefter – selv om alle går på banen for at vinde.

I seneste runde spillede HB Køge hjemme mod Fredericia. Her endte det med X…

Esbjerg – HB Køge = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID, når du spiller…

To Top