Nyhed

Torsdagens Sikre Coppa Italia anbefaling…

Der er ikke mange kampe i dag der er værd at smide sit guld efter, men vi har dog alligevel fundet vejen til 2 kampe i dag – som vi mener vi kan spinde noget guld på – til de store julegaver.

Parma – Frolsinone = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Julens Højeste Bonus som NY bruger…

Parma spiller til dagligt i Serie A, med en fornuftig succes. Det bliver selvfølgelig ikke til mesterskab, men vi forventer heller ikke at de skal bekymre sig om nedrykning. 

Det er især hjemme de er stærke – når det ikke lige kommer de 2 bedste mandskaber – men senest slog de AS Roma foran egne fans og det fortæller lidt om deres styrke i ostebyen.

I dag skal de spille mod et mandskab der til dagligt spiller et niveau under og er elendig på udebane. Det bliver endnu en sikker sejr foran deres trofaste fans.

*

Frosinone spiller som skrevet til dagligt i Serie B og her er modstanden alt andet lige svagere. På udebane har Frosinone intet at råbe hurra for og efter 7 udekampe har de opnået 3 point.

Så det er ikke et hold man bør frygte på hjemmebane som et etableret Serie A hold, men bolden er rund og i fodbold kan alt næsten ske. Men i dag skal bolden nærmest været firkantet hvis Frosinone skal have nogen chancer og det er den ikke.

Parma – Frolsinone = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Julens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top