Nyhed

Torsdagens Sikre Bundesliga anbefaling…

Den tyske 2. bundesliga er også kommet igang igen og den virker lige så oplagt som den plejer at være. Nedrykkerne fra den bedste række slås som regel i toppen om at komme tilbage – og det er også tendensen i denne sæson.

Hamburger SV – Nürnberg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hamburger SV ligger nr. 2 før denne runde i en tæt top, hvor de 4 øverste hold ligger med en margen på 4 point. Det er endda blevet tættere, efter både nr. 1 og 2. har satte lidt point til her på det sidste lige før nytår. Men det var også trætte mandskaber der gik på en kort nytårsferie.

I dag hvor begge mandskaber kan stille med fuldt hold og har genskabt kræfterne, så er vi ikke i tvivl om hvilket mandskab der er det bedste. Når kampen så også spilles på HSV’s hjemmebane Volksparkstadion, så er alt tvivl om udfaldet forsvundet. HSV har kun tabt 1 kamp hjemme i denne sæson.

*

Nürnberg er også nedrykkere, men de ligger og slås i den anden ende af tabellen. hvor det er nedrykningsspøgelset der spiller med til træningen. Nürnberg er det bedst placerede mandskab under stregen og der er da også kun 2 point op til nr. 11. Så mulighederne er bestemt til stede for en redning.

Men formen har aldrig ramt noget der bare kan minde om stabilitet. Udebane er heller ikke deres favorit stadion, hvor kun 2 kampe er vundet i den første halvdel af turneringen. Selv om begge mandskaber igen er ve fuld styrke, så er hjemmebanefordelen og hjemmeholdet styrke så markant bedre end gæsternes, at det kun kan ende med en sejr til hjemmeholdet på Volksparkstadion.

Hamburger SV – Nürnberg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top