Sikre

Torsdagens “Sikre” anbefaling panelet…

På en dag hvor kampprogrammet er præget af bl.a knald-eller-fald-kampe fra diverse pokalkampe rundt omkring i Europa, har vi fundet et interessant opgør fra den spanske Copa del Rey.

Osasuna – Albacete = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY kunde…

Osasuna har ikke fået hverken den bedste, men heller ikke den værste start i La Liga 2, hvor man kun er nået til den 3. runde i denne sæson, grundet en lidt sen opstart.

Det er måske meget heldigt at 1/64 finalen skal spilles på  Estadio El Sadar i Pamplona, som er Usasuna’s hjemmebane, for ude er de ikke slig effektive.

De seneste 3 møder hos Osasuna, er endt med en sejr til hjemmeholdet og vi har en forventning om, at det gentager, da udeholdets form og evner på udebane er udpræget mangelfulde.

*

Albacete er oprykkere til La Liga 2 i denne sæson og det er tydeligt, at de både mangler fart og en defensiv der er stærk nok til dette niveau. Men de rykket op og skal kæmpe for chancen.

På udebane er de i forvejen ikke særlig gode og nu skal de spille mod et hold der i en årrække har spillet i en højere liga end Albacete, og det vil komme til udtryk i kampen. Vi er ikke i tvivl om en sikker hjemmesejr.

Osasuna – Albacete = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY kunde…

To Top