Sikre

Torsdagens “Sikre” anbefaling på BN…

Igen i dag har vi på redaktionen fundet et opgør frem fra den næstbedste belgiske liga Proximus League, hvor vi endnu engang syntes, at der er en kamp som Bookmakerne har set forkert på og derfor nemme penge.

KSV Roeselare – Lierse = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor DU får 3x indsatsen i Xtra Bonus at spille for…

KSV Roeselare er ikke i meget bedre form end gæsterne og de må begge siges at være i den ringe ende af formbarometeret. Derfor anser vi også spillestedet som en meget vigtig faktor, når der skal findes en vinder af dette opgør.

Roeselare har skrabet et par point mere sammen end gæsterne og de 6 ud af de 9 de har opnået efter 8 kampe, er begge kommet hjemme. De tabte her til det ubestridte tophold, men har slået de to øvrige gæstende hold overbevisende.

De 2 kampe de vandt var over hhv. nr. 2 og 3 i ligaen, så helt uefne er de bestemt ikke hjemme foran egne fans – hvor de til gengæld ude er i en ringe forfatning.

*

Lierse er helt klart i samme ringe forfatning på udebane, hvilket afspejles i 4 kampe med 1 point og en score på 2-10. Så der er nærmest døm “goalshow” når Lierse optræder på udebane.

Historisk har hjemmeholdet da også haft rigtig godt fat i gæsterne fra Lierse de 6 gange de har spillet på denne bane. En enkelt er endt remis, mens de 5 øvrige alle er vundet af hjemmeholdet – det er vi sikre på, at det sker igen i aften.

KSV Roeselare – Lierse = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor DU får 3x indsatsen i Xtra Bonus at spille for…

To Top