Sikre

Torsdagens Sikre anbefaling fra redaktionen…

Så blev grupperne i UEFA Nations League afgjort og efter hver landskampsperiode, er der et vakum af manglende kampe i dagene efter. Det er også tilfældet i dag efter redaktionens mening. Vi har ikke kunnet finde nogen opgør, der både faldt i vores smag og som havde et passende odds.

Det gode ved det hele er, at der nu vil være kampe hver dag i en meget lang periode. Sæsonen er kortere tidsmæssigt end normalt, da der skal afvikles EM næste sommer. Det betyder et større pres på spillerne og klubberne – ud over det pres som Corvid-19 i forvejen giver.

Så vi er ret sikre på, at der vil komme resultater som man ikke havde forestillet. Især de store klubber der deltager både i den hjemlige turnering og CL/EL, får virkelig et presset program. Så hold fra rækker som Premier League, Serie A, Ligue 1 og Bundesligaen der er med i flere turneringer, bliver udfordret til det yderste – så det bør den enkelte være opmærksom på, når han sætter sine tegn.

En god ide er også at gå ind på klubbernes hjemmeside, får et hold kan miste spillere på selve dagen, hvis de bliver testet positive. Vi skriver anbefalingerne dagen før, så den mulighed har vi ikke i samme grad. Så det bør den enkelte også lige være opmærksom på – det kan faktisk give nogle gode odds, hvis man nailer disse kampe.

Vi er tilbage igen i morgen med anbefalinger indeholdende almindelige turneringskampe. TAK for de positive tilbagemeldinger og mails 

To Top