Sikre

Torsdagens Sikre Allsvenskan kamp på BN…

Vi har valgt dette opgør, fordi vi er ret sikre på at der hos hjemmeholdet er blevet talt med store bogstaver, efter de startede turneringen nærmest på “Speed” og toppede da også længe Allsvenskan. Det gør de så ikke mere, men spillerne er stadig de samme og har de hørt efter!

Norrköbing – Hammarby = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens HJESTE Bonus som ny bruger…

Norrköbing fortsætter nedturen og tabte senest til formsvage Helsingborg – godt nok på udebane. Men igen svigtede defensiven gang på gang og Norrköbing endte med at lukke hele 3 mål ind i eget net – og det er her “hunden” ligger begravet.

Fra at have haft en stærk defensiv er den nu nervøs og usammenhængende. Der er ingen skader der kan undskyldes med, så starten var nok bare en god periode, hvor de øvrige hold ikke havde ramt formen – men det har de fleste hold nu. Vi tror på at Norrköbing kan få det ene point – men ikke på, at de vinder opgøret.

*

Hammarby er modsat ved at finde sig selv, efter en lidt håbløs start. De seneste 4 kampe har givet point i form af 2 gange remis og 2 sejre. I seneste runde rejste de hjem fra Djurgården med en 2-1 sejr – hvilket vi havde spillet modsat på. Så formen er på vej op og endda hurtigere end forventet.

Hammarby’s problem har været at score mål, men her har man fundet en ny strategi der giver mere pondus og flere chancer. Et egentligt spilskifte er der ikke tale om – men mere det, at enkelte spillere har fået deres opgaveløsning ændret – så der spilles mere direkte. 

Vi ved ude mærket godt at den er på kanten af småt brændbart – men vores mavefornemmelser sig os alligevel, at Hammarby får point med hjem i dag. Spørgsmålet er så bare om hvor mange det ender med.

Norrköbing – Hammarby = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens HJESTE Bonus som ny bruger…

To Top