Nyhed

Torsdagens Sikre ACN kamp fra den afrikanske hede…

Der er fuld gang i den afrikanske turnering African Cup of Nations, som afvikles i Egypten. Det er fodbold når det er uforudsigeligt og underholdende og især på tilskuerpladserne er der en leben som ikke ses i Europa.

Kenya – Tanzania = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skap bruge NemID når du spiller online…

Kenya er ikke særligt langt fremme i fodboldmæssig forstand og heller ikke efter afrikanske forhold. Men det er dog en nation der er på vej frem og indhenter flere og flere sejre.

Kenya tabte dog det første opgør i gruppespillet mod Algeriet med 0-2, hvilket også var forventet. Men de var rigtigt godt med i den kamp og Algeriet er ikke helt uefne efter afrikanske forhold. I dag møder de et hold de plejer at vinde imod 4 ud af 5 gange.

*

Tanzania ligger helt i bunden rent styrkemæssigt når de kommer til afrikanske hold. Selvom man elsker fodbold i landet, så er det aldrig lykkedes at sammensætte et hold, der bare kan en lille smule.

Der er simpelthen ingen tradition for fodbold i landet og den der er ved at blive opbygget, har svære vilkår. Selv i Afrika kræver det penge at drive et fodboldhold og dem er der ikke mange af. Vi er ret sikre på endnu et nederlag til Tanzania.

Kenya – Tanzania = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skap bruge NemID når du spiller online…

To Top