Bonus

Torsdagens Serie A Bonus brag på BettingNews…

Dagens Bonus er mellem 2 formstærke mandskaber fra den bedste 1/3 af den italienske Serie A. Så der er lagt op til et brag af en kamp her. Og begge mandskaber må i den grad siges at være motiveret til dette opgør, for de ligger på de 2 sidste Europa placeringer i rækken. Der er 3 mandskaber der slås om de 2 nederste Europa League placeringer – og dem vil de gerne alle have fat på. Så motivationen er absolut til stede.

Napoli – Lazio = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Napoli bliver ikke mestre i denne sæson, men er dig stadig med helt fremme og tæt på en CL placering, hvis de kan holde trop med Atalanta der ligger på pladsen over, før denne runde. Men bortset fra 1-2 nederlaget til Juventus, så har Napoli haft en længere periode med stabile resultater i form af sejre. 7 er det blevet til i 9 kampe. I seneste runde løb Napoli så ind i topholdet fra Inter, som har lagt sig solidt i spidsen af Serie A.

Her endte kampen remis med resultatet 1-1, men vi mener at Napoli var bedst i det opgør. Også selv om det mål de fik, var et selvmål af Inters målmand Handanovic. Men de var godt med og havde et lille overtag i spillet, da Inter ikke havde travlt med at komme frem på banen. Til tider seværdig og til tider kedelig. Det er vel sådan italiensk fodbold er for det meste. Dagens gæster i er forrygende form, men Napoli er gode nok hjemme til athente alle 3 point.

*

Lazio har en udsat kamp i hånden i forhold til de øvrige tophold mod Torino. Ellers er Lazio kommet ind i en rigtig god periode, med en 4 sejre på stribe. Så hvis begge mandskaber spillede på neutral bane i dag, så ville de stå en hel del mere lige. For Lazio er helt klart ikke lige så skarpe på udebane som de er hjemme. Hjemme er Lazio blandt de bedste, mens det halter en smule mere på fremmed græs. Men det betyder ikke at de er dårlige, med 8 sejre i 15 udekampe – bare at de lige mangler lidt for at kunne presse de absolut bedste hjemmehold.

Og dagens hjemmehold hører til de bedste i Serie A, så Lazio skal være strammet helt op i dag, hvis de skal tro på at få point med hjem fra Stadio Diego Armando Maradona, som Napolis hjemmebane hedder nu. Det er ikke sket de seneste 4 gange og kun en enkelt remis er der kommet på brædtet, hvis man ser 6 kampe tilbage. Så Lazio har ikke de bedste erfaringer med i bagagen når de gæster Stadio Diego Armando Maradona. Vi tror da heller ikke på dem i dag.

Napoli – Lazio = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top