Sats

Torsdagens “Sats” fra BNs redaktion…

Torsdagens “Sats” er også hentet i den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor det er 2 formstærke hold der møde, med et anderledes udfald end det man i mange år har set på denne bane, med det gæstene hold.

Antwerp – St. Liege = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får de bedste kundetilbud på markedet…

Antwerp har spillet 5 hjemmekampe i sæsonen og kun 1 nederlag er det blevet til. Det var kampen mod Genk som endte 3-5. De øvrige 4 kampe har givet 8 point og en score på 7-1 – så de er bestemt ikke uefne på en almindelig eller god dag.

At de tabte seneste opgør med 0-1 på udebane til Club Brügge indikerer også, at de kan være med mod de bedre hold og kan de holde St. Liege fra at score, kan vi sagtens se et udfald som er en hjemmesejr, selv om Bookmakerne ikke ser det samme.

*

St. Liege har ikke rigtigt fået det til at spille i denne sæson, men er dog ved at krybe op i tabellen., grundet en god hjemmebane. Det er styrken på udebane der savnes i denne sæson.

Kun en enkelt sejr er det blevet til og det var mod formsvage Mouscron, eller har de øvrige 5 kampe kun givet 2 point og en score på 2-8. Så det er et mandskab der helt klart er til at tale med når de spiller på udebane og med hjemmeholdets nuværende form, tror vi på et frækt 1-tal og hjemmesejr.

Antwerp – St. Liege = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får de bedste kundetilbud på markedet…

To Top